Kunst

Hvert enkelt produkt er unikt

Vores undervisning i kunst er baseret på at skabe, eksperimentere og fordybe sig i forskellige kunstarter. Her sættes fantasien og det skabende element i spil.

Vi vægter mødet med hinanden, udviklingen af ideer, og skaber rum til både videbegær og legesyge samt behovet for ro og fordybelse.

nina

Mød underviseren

Lene Weigelt

Lene er skolens design kvinde. Hun har et godt øje til kunstens verden.

Lene er god til at tænke ud af boksen, specielt i hendes to fag kunst og keramik. Lene finder det smukke i det uperfekte, og hun lægger vægt på elevernes udvikling, så de har frie tøjler til at udrtykke sig i kunstens verden. 

Undervisningen

Du vil modtage både fælles og individuel undervisning, som hjælper dig med at udvikle dine tekniske færdigheder inden for forskellige kunstneriske metoder.

Maleri
Oplev maleriets mangfoldighed gennem forskellige teknikker og materialer. Eksperimentér med maleteknikker, hvor vi maler med lukkede øjne, bruger 2 meter lange pensler, og anvender utraditionelle materialer som pap, kridt og sand. Lad dig inspirere af hverdagen og kunsthistoriske perioder.

Tegning og Akvarel
Dyk ned i tegningens verden med forskellige redskaber og metoder, og få styr på farvelæren.

Croquis
Forstå kroppens anatomi og bevægelser gennem croquis. Tegn hinanden i forskellige positioner med varierende materialer.

Skulptur
Arbejd med det tredimensionelle udtryk i skulptur. Skab værker i materialer som ler, gips, papir, pil og is. Bland materialer og udforsk nye udtryksformer.

Land Art
Skab unikke stemningsbilleder og installationer i naturen, som forsvinder med tiden. Arbejd med elementer som vand, strand, træer og nattebelysning for at skabe kunstværker, der integreres med naturen.

Trykkeri
Udforsk grafiske billeder gennem høj- og lavtryk. Arbejd med materialer som pap, skumplast, plexiglas og linoleum, og eksperimentér med farver og sværte for at skabe unikke tryk.

Mixed Media
Lær forskellige teknikker inden for overfladebehandling, metalpatinering, fototransfer, gips og papiraftryk. Lav håndlavet papir til brug i dine billeder, og få indblik i komposition, forenkling og stoflighed i kunstværker.

Se faget igennem kameraet 

krops kunst
croquis kunst
linoleumstryk

Os der elsker kunst

Se faget igennem kameraet 

Vil du vide mere om vores andre fag?

Læs mere om dem her

Det gode liv fag

Friluftsliv

Kreativ Fremtid

Kreativ fremtid

Grønne fingre

Bæredygtighed

Brendere i verden

Brendere i verden

Krop og sind

Krop og sind