Medarbejdere

Sammen er vi stærkere

Birgitte
Birgitte Weidenhof
Forstanderinde

birgitte@brenderuphojskole.dk

Birgitte har ledelsesbaggrund fra erhvervsskoler og FGU på Fyn. Hun har tidligere været en del af Svanholm Gods i Nordsjælland fra 2006-2010, hvor hun var en del af storkollektivet og passede stedets køer. 

Jeg er som menneske et stort familiemenneske. Jeg har fire børn og en mand, Christoffer, som jeg bor sammen med i Brenderup. ”Jeg elsker at opleve sammen med andre, og jeg bliver sjælden træt af en god fest”. 

Underviser i Forstanderens time

Gitte
Gitte Kruse
Forretningsfører

gitte@brenderuphojskole.dk

Gitte har ansvaret for administrationen på Brenderup Højskole. Gitte sørger for at alle skolens regninger betales og hun holder styr på den samlede økonomi. 

Gitte er en haj til at strikke og hun er indkarneret vinterbader. 

Susanne
Susanne Ærenlund
Projektleder

susanne@brenderuphojskole.dk
50507378

Susanne er skolens sol. Hun er altid glad og smilende. Susanne hjælper alle der har brug for en snak med et roligt syn på livet og dets muligheder nu, men også i fremtiden. 

Pernille kristoffersen
Pernille Kristoffersen
Rengøringsansvarlig

pernille@brenderuphojskole.dk

Pernille er ferm med en klud og en kost og hun har en ordenlighedssans som ingen andre kan hamle op med.

Pernille elsker biler og især en ren en af slagsen. 

Billede kommer
Gitte Høg
Køkkenassistent

 

Gitte er skolens nye køkkenassistent. Hun kommer til at hjælpe til i køkkenet hen over sommeren. Tag rigtig godt imod Gitte.

Klaus
Klaus Weber
Pedel

klaus@brenderuphojskole.dk

Klaus er verdensmester i reparationer af maskiner og så er han god til at feje og fikse alle de gamle ting vi har på skolen. Klaus har været på skolen i 16 år. 

Kirsten
Kirtsen Svenningsen
Lærer

kirsten@brenderuphojskole.dk

Kirsten bor i Brenderup med hendes familie og hun elsker håndværksfag. Kirsten er super god til at lave skemaer og hun elsker at arbejde med vores venskabsskole Cheptiget i Kenya. 

Underviser i Tekstil re-design 

Lene
Lene Rasmussen
Køkkenmedarbejder

lene.kok@brenderuphojskole.dk

Lene har været på Brenderup Højskole hele sit voksne liv. Lene elsker højskole og højskolemad og vigtigst af alt, så elsker hun unge mennesker og selvfølgelig en god lasagne.Lene er en af vores to dejlige kokke i køkkenet. 

Lene
Lene Weigelt
Lærer

lene@brenderuphojskole.dk

Lene er skolens design kvinde. Hun har et godt øje til kunstens verden og hun er god til farver alt fra pink til brun, paletten er stor. 

Underviser i Kunst og i Keramik

Mikkel Schmidt
Mikkel Schmidt
Lærer og støttelærer

mikkel@brenderuphojskole.dk

Mikkel er oprindelig uddannet soldat. I dag arbejder han med vores mindset om vores egne præstationer i hverdagen men også når vi skal have fokus på det gode liv, både fysisk og mentalt.

Mikkel elsker hunde, men mest af alt elsker han at tage dig med ud hvor du møder dine egne grænser.

Underviser i Mental og fysisk træning og Outdoor

Martin Burlund
Martin Burlund
Lærer

martin@brenderuphojskole.dk

Martin er bygge mand på skolen og holder fanen højt når det kommer til det bæredygtige liv. Martin vil nemlig gerne være et billede på hvordan man lever et balanceret bæredygtigt liv, både åndeligt men også i praksis. 

Martin er uddannet journalist og er certificeret halmhus-bygger fra Østrig. 

Underviser i Bæredygtigt byggeri og Tiny house

Danni Sell
Danni Sell
Lærer

Danni forstyrre vores verden og virkelighed hver mandag aften med en stor bunke god energi. Danni laver Yoga, lyd og kropsøvelser og meget andet sammen med os alle sammen hver mandag aften. Dannis undervisning SKAL opleves og du vil med garanti opleve nye sider af dig selv og grine rigtig meget.

 Danni bor i et lille bofællesskab med sin familie i Bro, meget tæt på Brenderup. Han lever af at lave koncerter og forestillinger.

Underviser i Improvisation

Lone
Lone Otte Kiær
Rengøringsassistent

Lone er i rengøringsteamet hver dag på skolen. Hun har overblik og knofedt med sig. Vi elsker Lone.

Lars
Lars Hansen
Pedel

lars@brenderuphojskole.dk

Lars er god til at få noget fra hånden, han er en rigtig håndværker og det nyder vi godt af på skolen, når der skal males, eller laves nye ting.Lars har været på skolen siden 2019. 

Trine Christiansen
Trine Christiansen
Støttelærer

trine@brenderuphojskole.dk

Trine er skolens støttelærer der altid har øje for om nogen har brug for en ekstra hånd. Trine er oprindelig uddannet sygeplejerske, så vi føler os altid meget sikre i hendes nærvær. 

Tina
Tina Harboe
Køkkenleder

tina@brenderuphojskole.dk

Tina er den medarbejder på Brenderup Højskole, der har været her i længst tid, hele 25 år. Tina elsker en god fest og hun har et overblik udover det sædvanlige. Tina er den anden, af de to kokke, vi har på Brenderup højskole.  

Mayumi
Mayumi Takahashi
Ansvarlig for Japankursister

mayumi@brenderuphojskole.dk

Mayumi er fra Japan og taler flydende Japansk. Derfor er Mayumi også ansvarlig for skolens japanske kursusforløb, der afvikles sideløbende med skolens øvrige højskolekurser.

Mayumi elsker at rejse og besøge sin familie i Japan. 

Nina
Nina Juul
Lærer

Nina er uddannet psykolog og kropsterapeut med speciale i sexologi. Derudover er hun et stort legebarn og bevægelsesnørd, så når hun sætter rammerne, er det altid med en god del

bevægelse, leg og sanselighed inkorporeret.

Underviser i Krop, køn og seksualitet

 

Peter Mogensen
Dorthe Vembye
Lærer

dorthe@brenderuphojskole.dk

Dorthe underviser i Dansk sprog og kultur. Dorthe er et meget kreativ menneske, og det ses i hendes blomsterværker og det danske sprog.

 

Ole Dedenroth
Ole Dedenroth
Rejseleder

ole@brenderuphojskole.dk

Kursusleder på alle skolens rejser til Nepal da Oles hjerte banker for Nepal. 

Andrés
Andrés Chacón Zapparoli 
Juniorstaff

juniorstaff@brenderuphojskole.dk

Andrés er fra Costa Rica, og det er ikke første gang, at han er her på højskolen som frivillig. Vi elsker, at vi kan få lov til, at få et gensyn med Andrés. 

 

Billede kommer
Morten Winther
Kursusleder

morten@brenderuphojskole.dk

Kursusleder på vandringskurserne er en vigtig del af skolens japanske kurser.

Llorenc
Llorenç Viña Mascarell
Juniorstaff

juniorstaff@brenderuphojskole.dk

Llorenç kommer fra Spanien igennem ESC. Han elsker planter og derfor ser vi ham mest i haven hvor han finder på flere sjove vandprojekter. 

Ana
Ana Irga
Juniorstaff

juniorstaff@brenderuphojskole.dk

Ana kommer fra Serbien igennem ESC. Ana tager et ton billeder hver dag på skolen, til glæde for de fleste.

Billede kommer
Sara Overgaard
Lærer

Sara er uddannet økologisk Landkvinde fra Norge, og har certifikat i permakultur design. Hun har en stor passion for planter, og elsker at sprede glæden herved.

Derudover er hun bosat mellem mark og skov, et par km. fra skolen, hvor hun med sin familie, er i gang med at omlægge et landsted ud fra permakulturens principper. Hun dyrker tilmed bæredygtige blomster i virksomheden Markblomst.

Vil du være en del af teamet?

På Brenderup Højskole fejrer vi hver dag vores personale. De er nemlig alle sammen med til at gøre Brenderup højskole til det helt særlige sted at være. 

Alle spiller en lige vigtig rolle uanset om ens rolle er som underviser, pedel, støttelærer, køkkenmedarbejder, eller en del af ledelsen. På Brenderup Højskole er det sammenholdet i medarbedjergruppen og teamånden der smitter af hele vejen rundt. Hos os samler vi på glade medarbejdere. 

Har du lyst til at blive en del af noget større, så se herunder om der er ledige stillinger, eller send os en uopfordret ansøgning.