Medarbejdere

Birgitte Weidenhof
Birgitte Weidenhof
Forstanderinde

birgitte@brenderuphojskole.dk

Birgitte har ledelsesbaggrund fra erhvervsskoler og FGU på Fyn. Hun har tidligere været en del af Svanholm Gods i Nordsjælland fra 2006-2010, hvor hun var en del af storkollektivet og passede stedets køer. 

Jeg er som menneske et stort familiemenneske. Jeg har fire børn og en mand, Christoffer, som jeg bor sammen med i Brenderup. ”Jeg elsker at opleve sammen med andre, og jeg bliver sjælden træt af en god fest”. 

Underviser i Forstanderens time

Gitte Kruse
Gitte Kruse
Forretningsfører

gitte@brenderuphojskole.dk

Gitte har ansvaret for administrationen på Brenderup Højskole. Gitte sørger for at alle skolens regninger betales og hun holder styr på den samlede økonomi. 

Gitte kan bruge flere timer med sit strikketøj i hånden og er en haj til det. Hun strikker dog aldrig noget til sig selv. I stedet er Gitte inkarneret vinterbader.

Susanne Ærenlund
Susanne Ærenlund
Projektleder

susanne@brenderuphojskole.dk
50507378

Susanne startede sin højskolekarriere i 2006. Hun kom til Brenderup Højskole i 2021 fra en stilling som HR leder. Susannes højeste prioritering er elevernes selvudvikling og hun hjælper med at fylde succeser i rygsækken til livet ude i den pulserende verden.

Susanne er skolens studievejleder og mentorkoordinator samt projektudvikler af mangfoldigheder på højskolen.

Mikkel Schmidt
Mikkel Schmidt
Lærer og støttelærer

mikkel@brenderuphojskole.dk

Mikkel er oprindelig uddannet soldat. I dag arbejder han med vores mindset om vores egne præstationer i hverdagen men også når vi skal have fokus på det gode liv, både fysisk og mentalt.

Mikkel elsker hunde, men mest af alt elsker han at tage dig med ud hvor du møder dine egne grænser.

Underviser i Mental og fysisk træning og Outdoor

Martin Burlund
Martin Burlund
Lærer

martin@brenderuphojskole.dk

Martin er bygge mand på skolen og holder fanen højt når det kommer til det bæredygtige liv. Martin vil nemlig gerne være et billede på hvordan man lever et balanceret bæredygtigt liv, både åndeligt men også i praksis. 

Martin er uddannet journalist og er certificeret halmhus-bygger fra Østrig. 

Underviser i Bæredygtigt byggeri og Tiny house

Danni Sell
Danni Sell
Lærer

Danni forstyrrer vores verden og virkelighed hver mandag aften med en stor bunke god energi. Danni laver Yoga, lyd og kropsøvelser og meget andet sammen med os alle sammen hver mandag aften. Dannis undervisning SKAL opleves og du vil med garanti opleve nye sider af dig selv og grine rigtig meget.

Danni bor i et lille bofællesskab med sin familie i Bro, meget tæt på Brenderup. Han lever af at lave koncerter og forestillinger.

Underviser i Improvisation

Kirsten Svenningsen
Kirsten Svenningsen
Lærer

kirsten@brenderuphojskole.dk

Kirsten bor i Brenderup med hendes familie og hun elsker håndværksfag, og finder altid nye bæredygtige og lærerige metoder. Kirsten arbejder med vores venskabsskole Cheptiget i Kenya, og hun elsker det arbejde. 

Underviser i Tekstil re-design 

Peter Mogensen
Dorthe Vembye
Lærer

dorthe@brenderuphojskole.dk

Dorthe er et meget kreativt menneske. Hun elsker at være kreativ igennem hendes blomsterværker. Dorthe er også kreativ igennem hendes fag, her finder hun på nye sjove og kreative måder at undervise det danske sprog og vores interessante kultur.

Underviser i Dansk sprog og kultur

 

Nina
Nina Juul
Lærer

 

Nina er uddannet psykolog og kropsterapeut med speciale i sexologi. Hun er et stort legebarn og bevægelsesnørd, så når hun sætter rammerne, er det altid med en god del bevægelse, leg og sanselighed inkorporeret.

Underviser i Krop, køn og seksualitet

 

Sara overgaard
Sara Overgaard
Lærer

sara@brenderuphojskole.dk

Sara er uddannet økologisk Landkvinde fra Norge, og har certifikat i permakultur design. Hun har en stor passion for planter, og elsker at sprede glæden herved.

Derudover er hun bosat mellem mark og skov, et par km. fra skolen, hvor hun med sin familie, er i gang med at omlægge et landsted ud fra permakulturens principper. Hun dyrker tilmed bæredygtige blomster i virksomheden Markblomst.

Underviser i Urter og personlig pleje

Jakob
Jakob Sveistrup
Støttelærer

jakob.sveistrup@brenderuphojskole.dk

Jakob har prøvet meget i sit liv, f.eks.har han været kvægcowboy i Australiens outback, skolelærer i Fiji og nu selvlært handyman med fingrene godt skruet på. Jakob elsker fysiske udfordringer, masser af oplevelser, et godt grin og en god kop kaffe.  Jakob møder altid alle med et smil, er lyttende og god til at sprede godt humør omkring sig.

Nå ja…. og så synger han også lidt i sin “fritid”

Karin
Karin Ottosen
Støttelærer 

karin@brenderuphojskole.dk

Karin er uddannet psykolog med særlig interesse for gruppers dynamik og inkluderende fællesskaber. Social bæredygtighed er derfor højt på hendes dagsorden. Karin har rejst meget grundet en dyb interesse i forskellige kulturer og menneskers livshistorier.

“I kunsten kan livet kjendes” ifølge Karin, der ofte går i teatret, til koncerter eller på udstillinger.

Alexander
Alexander Elung
Lærer

alexander@brenderuphojskole.dk

Alexander er multiinstrumentalist og komponist og har blandt andet lavet musik til DR, Teatret Zeppelin og Odense Teater.  Han har desuden arbejdet som studiemusiker, spillet med i adskillige bands og spillet koncerter som solomusiker.  Alexander er derudover også manuskriptforfatter og har skrevet tv-serier for både Danmarks Radio og Viaplay.

Underviser i Musik

Lene
Lene Weigelt
Lærer

lene@brenderuphojskole.dk

Lene er skolens design kvinde. Hun har et godt øje til kunstens verden.

Lene er god til at tænke ud af boksen, specielt i hendes to fag kunst og keramik. Lene finder det smukke i det uperfekte, og hun lægger vægt på elevernes udvikling, så de har frie tøjler til at udrtykke sig i kunstens verden. 

Underviser i Kunst og i Keramik

Mikael
Mikael Skensved
Lærer

mikael@brenderuphojskole.dk

Mikael har bygget hele sit liv, og har arbejdet med bæredygtige materialer professionelt i over 25 år.
Lige nu bor han i et Tiny House i en økolandsby i Odsherred mens han er ved at bygge et hus på ca 70 m2 i Hempcrete.
På højskolen er hans fokus at guide eleverne til den ofte uoverskuelige rejse det er at bygge et hus, lille eller stort.

Underviser i Tiny House

Ulrik
Ulrik Hansen
Støttelærer

ulrik@brenderuphojskole.dk

Ulrik er en kreativ sjæl, som bruger meget tid på at male kunstværker, spille musik og så har han en baggrund indenfor tømrerfaget. Han ser muligheder i alt og hans hoved er fyldt med fede idéer.

Ulrik er meget social, og han er glad for samtaler og nærværet med andre mennesker.

Birgitte Andersen
Birgitte Møller Andersen
Administrativ medarbejder

b.andersen@brenderuphojskole.dk

Birgitte kommer fra en mangeårig stilling som kursusadministrator hos Center for Frivilligt Socialt Arbejde.

I sin fritid dyrker Birgitte jiu jitsu sammen med en af sine voksne sønner og danser både linedance og pardans. Derudover bruger hun meget tid på samvær og hundetræning med sin lille Ausalier-hvalp.

Morten Winther
Morten Winther
Kursusleder

morten@brenderuphojskole.dk

Morten har mange års erfaring med højskolelivet og har bl.a. undervist i musik på Brenderup Højskole.

Morten har igennem adskillige år været kursusleder på Øvandringskurserne.

Arthur
Arthur Weidenhof
Support

 

Arthur er højskolens annonce-haj. Han sørger for at Brenderup Højskole bliver set på de sociale medier. Han har altid nogle fede nye idéer, som sætter gang i en kreativ proces på højskolen.

Emma Holm
Emma Holm
Digital designer

Emma@brenderuphojskole.dk

Emma elsker farver og kreativitet, det ses blandt andet i hendes digitale arbejde, og i hendes personlighed. Hun bringer højskolens sprudlende stemning ud igennem skærmen.

Særligt godt er samarbejdet mellem hende og Nanna, som er lidt af et ‘marketing-match’ made in heaven.

Nanna
Nanna Vedel
Digital designer

Nanna@brenderuphojskole.dk

Nanna’s hjerne står aldrig stille! Idéerne er mange og de vil ud. Nanna står primært for at lave sjovt og spændende indhold på vores sociale medier.

Nanna ses oftest blandt elever og undervisere i fuld gang med, at tage billeder og videoer. Så giv hende lige et smil fra din gode side.

Klaus
Klaus Weber
Pedel

klaus@brenderuphojskole.dk

Klaus er verdensmester i reparationer af maskiner og så er han god til at feje og fikse alle de gamle ting vi har på skolen. Klaus har været på skolen i 16 år. 

Lars
Lars Hansen
Pedel

lars@brenderuphojskole.dk

Lars er god til at få noget fra hånden, han er en rigtig håndværker og det nyder vi godt af på skolen, når der skal males, eller laves nye ting. Lars har været på skolen siden 2019. 

Pernille kristoffersen
Mette Christensen
Rengøringsansvarlig

Mette@brenderuphojskole.dk

Mette har styr på alt indenfor rengøring. Hun elsker orden og at der er pænt og rent overalt. Hun er altid klar til at tage kampen op mod nullermændene!

Kirsten
Kirsten Winberg Petersen
Rengøringsassistent

k.petersen@brenderuphojskole.dk

Kirsten har en bred arbejdserfaring, der spænder fra jern og metal til plastindustrien og nu rengøring.

Udover sit arbejde finder Kirsten glæde i at dyrke sine egne grøntsager og være selvforsynende på små skalaer. Hun elsker at være social og nyder både koncerter og shelterture med sine børn.

tina
Tina Harboe
Køkkenleder

tina@brenderuphojskole.dk

Tina er den medarbejder på Brenderup Højskole, der har været her i længst tid, hele 25 år. Tina elsker en god fest og hun har et overblik udover det sædvanlige. Tina er den anden, af de to kokke, vi har på Brenderup højskole.  

Lene Rasmussen
Lene Rasmussen
Køkkenmedarbejder

lene.kok@brenderuphojskole.dk

Lene har været på Brenderup Højskole hele sit voksne liv. Lene elsker højskole og højskolemad og vigtigst af alt, så elsker hun unge mennesker og selvfølgelig en god lasagne. Lene er en af vores to dejlige kokke i køkkenet. 

Gitte høg
Gitte Høg
Køkkenassistent

gitteh@brenderuphojskole.dk

Gitte er en uundværlig hjælp i køkkenet. Hun hjælper til i køkkenteamt, for at sikre, at måltiderne på skolen er velsmagende.

Ikbal
Ikbal Ucan
Juniorstaff

juniorstaff@brenderuphojskole.dk

Er frivillig fra Tyrkiet og Ikbal ved meget om planter da han interesserer sig for dette område. Mød Ikbal i haven.

Riho
Riho Ukawa
Juniorstaff

juniorstaff@brenderuphojskole.dk

Riho kommer fra Japan og arbejder både i haven og på kontoret som Juniorstaff. 

Hun har lige nu et sabatår, og har valgt at arbejde her i Danmark fordi hun elsker landet og kulturen! 

Vil du være en del af teamet?

På Brenderup Højskole fejrer vi hver dag vores personale. De er nemlig alle sammen med til at gøre Brenderup højskole til det helt særlige sted at være. 

Alle spiller en lige vigtig rolle uanset om ens rolle er som underviser, pedel, støttelærer, køkkenmedarbejder, eller en del af ledelsen. På Brenderup Højskole er det sammenholdet i medarbedjergruppen og teamånden der smitter af hele vejen rundt. Hos os samler vi på glade medarbejdere. 

Har du lyst til at blive en del af noget større, så se herunder om der er ledige stillinger, eller send os en uopfordret ansøgning.