Korte kurser

Fordybelse

Bliv kursist på Brenderup Højskole

Vores korte kursusophold strækker sig normalt over en uge. De er for dig, der vil udvikle dine interesser, snuse til nye udfordringer, pleje din personlige udvikling, møde nye mennesker og få tanket op med nye indtryk og ny inspiration. Under alle omstændigheder er du sikret en uge i selskab med glade mennesker, nye oplevelser, sang og musik, god mad og hyggeligt samvær.

Hvad kan du forvente?
Som kursist på korte kurser nyder du i øvrigt godt af alt det, der er godt ved at være på højskole: Morgensang, kreative værksteder, samvær, sang, god og sund mad, dejlige naturomgivelser m.m.

Vores korte kurser har det sidste år været indenfor følgende områder: Strik, filt, vandring, male, byg, flamenco, spillemand, familieuge, yoga, adrenalin, rejsekurser og julekursus.

vandring på æbleø
kursusophold på højskolen

Alt det praktiske du skal vide som krusist

Maden på højskolen
Vi tager selvfølgelig hensyn til allergier og der er altid vegetariske og veganske retter, hvis det er ønsket ved tilmelding.  Mælkeallergikere samt laktoseintolerante kan spise den veganske mad, hvis der er mælk i kødretten. Vores brød er altid bagt uden mælk. Der bliver ikke lavet mælkefri, glutenfri og veganske kager, der vil blive serveret frugt.
Dog vil der til fester altid blive lavet dessert til alle. Alle allergier meldes til køkkenet ved kursusstart. Det er ens eget ansvar at undgå, hvad man ikke kan tåle.

Værelser
Når du tilmelder dig et kort kursus kan du både vælge enkelt- eller dobbeltværelser. Der er både sengelinned og håndklæder på værelserne når du ankommer. Bad og toiletter er fælles, og der er en håndvask på værelserne.

Priser
Som kursist på et kort kursus hjælper du ikke til ved madlavning og rengøring. Priserne varierer lidt. Du finder dem i omtalen til hvert enkelt kursus.

Prisen for almindelige korte kurser er en totalpris.

Ankomst og tilmelding
Hvis ikke andet er anført, starter kurset med ankomst mellem 16 og 17:30 og slutter kl. 10.
Tilmelding sker via link fra beskrivelsen af det enkelte kursus.

Vær opmærksom på at der kan forekomme servicehunde på skolen.

Højt til loftet, sjove, skæve og bæredygtige ideer udendørs.
Jeg nød sommeropholdet med vandreholdet i uge 30.
Nød det internationale pust på højskolen i form af frivillige hjælpere fra flere lande.

– Dorthe // Facebook

Altid dejligt at komme her, og føle sig godt tilpas. Gode og inspirerende mennesker og oplevelser, som udvider mine horisonter og kontaktmuligheder.
Maden helt oppe at ringe på 6 stjerner.

– Anne-Lise // Facebook

Har været på familie kursus i uge 27  2015, det var en fantastisk oplevelse, som jeg varmt vil anbefale, andre børn, forældre og bedsteforældre at prøve, tak for en super god uge.

– Tove // Facebook

Fedt sted, var inde og høre Chris Grey and The BlueSpand

– Allan // Google

Alle kurser

Byggeri
Kreativitet
Oplevelser
Afholdt

Vil du være den første, der får besked, når vi åbner for nye kurser?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.
Du vil kun modtage mails når vi åbner op for et nyt kursus.

Korte kurser update