Mental og fysisk træning

Vi løfter i samlet flok

Fysisk træning
Mental træning

Alle kan være med

Træningsøvelse

Fagets opbygning

Om faget

Mental sundhed 
Det nemmeste i verden er at give op. I dette fag lærer du at blive ved! Uanset hvilken udfordring, du bliver stillet overfor!

Styrk det mentale, lær nye tankeveje igennem øvelser og træning, og brug det i alle livets facetter.

Vi har fokus på den enkelte elevs behov og udfordringer. Vi samler på succesoplevelser for alle. Vi lærer at samarbejde og hjælpe hinanden, når det bliver hårdt.

Fysisk sundhed
Faget er ikke skabt til at forvandle dig til Arnold Schwarzenegger eller bikinimodel, men det vil forbedre din kondition og styrke, og forhåbentligt inspirere dig til at fortsætte med træning og at være aktiv.

Vi laver funktionel og alternativ træning, og naturen bliver i høj grad brugt til aktiviteterne.

Med underviserens 15 års erfaring fra militæret, vil du blive udsat for fysiske discipliner, du sikkert aldrig har prøvet før, og dyrke motion på en anderledes måde, hvor det både er lærerigt, hårdt og sjovt.

Undervisning

Sammen er vi stærkere, og derfor samarbejder vi meget i undervisningen.

Samarbejde er en fællesnævner i stort set alle aktiviteterne. Vi skal hjælpe hinanden, og vi skal lære at arbejde sammen som et hold.

Der er ingen konkurrence. Uden samarbejde når vi ikke målet. Derfor er faget for ALLE, og ALLE kan være med.

Alt træning foregår i makkerpar eller mindre grupper. Man står derfor aldrig alene. Vi er der for hinanden og hjælper hinanden, hele vejen.

Mikkel Schmidt

Mød underviseren

Mikkel Schmidt

Mikkel er oprindelig uddannet soldat. I dag arbejder Mikkel med vores mindset om vores egne præstationer i hverdagen men også når vi skal have fokus på det gode liv, både fysisk og mentalt. Mikkel elsker hunde og mest af alt elsker han at tage dig med ud hvor du møder dine egne grænser, til vands, til luft eller blot i haven på Brenderup Højskole. 

Mikkel Schmidt