Outdoor

For dig der tør og vil udfordre dig selv

Svømmetur over lillebælt
skydiving

Adventure er ren lykke

Rappelling på højskoleophold

Fagets opbygning

Om faget

Du kommer på dit livs rejse men store udfordringer for dit indre jeg. Vi sætter fokus på friluftslivet – at opleve naturen omkring os med mange aktiviteter. Vi bruger stranden, luften, himmelen, vandet, tyngdekraften, og vores mindset til at udfordre os selv.

Formålet er at have fokus på hvordan vi udvikler os som mennesker og tager imod nye udfordringer, så vi hele tiden husker det gode liv og evnen til at være og mærke os selv. Her kan alle være med.

Der skal påregnes en mindre egen betaling ved deltagelse i faldskærmsspring.

Undervisning

På dette fag vil du møde andre lærere der normalt ikke kommer på skolen, da vi trækker mennesker ind med viden om friluftsliv, adrenalinkik og outdoor kompetencer ind i faget.

Du sætter dine egne mål sammen med din lærer.

Svømmetur fra Jylland til Fyn

I outdoor prøver vi grænser af og denne gang handlede det om at overvinde noget i sig selv og gøre det i fællesskab med andre ligesindet. I videoen kan I se hvordan det gik, da vi svømmede over lillebælt fra Jylland til Fyn. 

Rappelling i Glamsbjerg

Vi kan ikke sætte højskoleeleverne ud i situationer, som vi ikke selv har godkendt på forhånd, så derfor har forstanderinden Birgitte været en tur til Glamsbjerg, for at prøve rappelling af.

I videoen kan i se hende rappelle fra 26 meter! Næste gang er det højskoleelvernes tur.

Mikkel Schmidt

Mød underviseren

Mikkel Schmidt

Mikkel er oprindelig uddannet soldat. I dag arbejder Mikkel med vores mindset om vores egne præstationer i hverdagen men også når vi skal have fokus på det gode liv, både fysisk og mentalt. Mikkel elsker hunde og mest af alt elsker han at tage dig med ud hvor du møder dine egne grænser, til vands, til luft eller blot i haven på Brenderup Højskole. 

Mikkel Schmidt