fbpx

Studietur

Studietur

MED BRENDERUP HØJSKOLE

Mærk Verden med Brenderup Højskole

I dette forår kan du komme med til Afrikas nordvestlige hjørne. På turen til Marokko skal vi dufte, smage og føle noget helt andet end hvad vi er vant til i Europa.

For dem, der ikke tager med til Afrika, er der selvfølgelig en anden mulighed. Oplev det RIGTIGE Bremen på en forrygende storbyekspedition

 

 

.

MAROKKO

Vi kommer til at bo lokalt og følge med i madlavningen, der hvor vi spiser. Vi skal på marked, i bjerge, ud og surfe og bare lad os rive med af dette spændende land.

Dem som interesserer sig for kunst skal arbejde med keramik, men hvis man er mere til byg kigger vi på de lokale oldgamle traditioner for at bygge med ler og kalk i smukke farver.

Det er en chance for at rejse på en ny måde, hvor vi dykker helt ind i hjertet af kulturen sammen med en ny flok venner, som du har med fra højskolen.

 

 

 

PROGRAMMET

 

LØRDAG D. 15. APRIL

Flyafgang fra Københavns Lufthavn til Agadir ell. Marrakech – derfra kører vi i lejede biler til landsbyen Lahmadate. Indlogering i “Dar Lahmadate”. Aftensmad og “find dig til rette” tid.

 

SØNDAG D. 16. APRIL – LANDSBYDAG

Morgenmad – Frokost og derefter går vi en tur uden for murene gennem landsbyen og ud på markerne. Vi bor midt i et landbrugsområde med marker, plantager og drivhuse – tilbage i huset spiser vi frokost – om eftermiddagen skal vi hjælpe med madlavningen (tagine og brødbagning) og se hvordan man laver Argan olie – Aftensmad og afslapning.

 

MANDAG D. 17. APRIL – INSPIRATIONSDAG

Morgenmad – Tur til Taroudant som er en gammel kongeby hvor det autentiske liv leves bag den tykke bymur – vi spiser frokost undervejs – derefter er der tid til souken (marked) – vi kører hjem og spiser aftensmad

 

TIRSDAG D. 18. APRIL – LINJEDAG

Morgenmad – byggeholdet skal lære hvordan man laver TADELAKT og andet byggeri – kunst/design holdet skal lave billeder sammen en lokal kunstner – Aftensmad

 

 

 

TIRSDAG D. 18. APRIL – LINJEDAG

Morgenmad – byggeholdet skal lære hvordan man laver TADELAKT og andet byggeri – kunst/design holdet skal lave billeder sammen en lokal kunstner – Aftensmad

 

ONSDAG D. 19. APRIL – ATLANTERHAVSDAG

Morgenmad – vi kører til Atlanterhavet for at surfe – frokost – vi nyder stranden med badning, kameltur og hygge. Hen på eftermiddagen kører vi til Kasbat Souss som er et kunsthåndværkermarked hvor man kan se hvordan der arbejdes med forskellige håndværk. Spiser sen aftensmad.

 

TORSDAG D. 20. APRIL – LOKAL DAG

Morgenmad – Vi kører til den nærliggende by Oulad Teima (5 min kørsel). En meget lokal og autentisk by på denne egn. Der er helt almindelig marked, skræddere som syr hvad du ønsker, bjerge af krydderier, nødder, grøntsager m.m. – vi skal i hamam, det offentlige badehus, hvor vi skal skrubbes – frokost – om eftermiddagen besøger nogle den lokale væver, mens andre bygger – aftensmad.

 

FREDAG D. 21. APRIL – BJERGDAG

Morgenmad – Afgang fra huset kl. 9. Vi skal en tur til Atlasbjergene. Vi kører et par timer ad mere og mere snoede veje til Immouzzer. Her møder vi Ali og vandrer en tur på ca 1 1/2 time. Spiser medbragte sandwich og ser om vi finder på mere – aftensmad

 

LØRDAG D. 22. APRIL – HJEMREJSE

Morgenmad – klargøring til hjemrejse – ankomst til Københavns Lufthavn

Hvem skal med?

Martin Burlund

Lene Weigelt

Birgitte Weidenhof

v

FÅ MERE AT VIDE

BESTIL EN RUNDVISNING

l

TILMELD DIG HER