fbpx

Korte kurser

Fordyb dig i dine interesser eller prøv noget nyt.

Velkommen til vores korte kurser

Fordyb dig i dine interesser eller prøv noget nyt. Under alle omstændigheder er du sikret en uge i selskab med glade mennesker, nye oplevelser, sang og musik, god mad og hyggeligt samvær.

Vores korte kursusophold strækker sig normalt over en eller to uger. De er for dig, der vil udvikle dine interesser, snuse til nye udfordringer, pleje din personlige udvikling, møde nye menneske og få tanket op med nye indtryk og ny inspiration.

 

Som kursist på korte kurser nyder du i øvrigt godt af alt det, der er godt ved at være på højskole: Morgensang, kreative værksteder, samvær, sang, god og sund mad, dejlige naturomgivelser m.m.

Som kursist på et kort kursus hjælper du ikke til ved madlavning og rengøring. Priserne varierer lidt. Du finder dem i omtalen til hvert enkelt kursus.

Prisen for almindelige korte kurser er en totalpris.

Hvis ikke andet er anført starter kurset med ankomst mellem 16 og 17:30 og slutter kl. 10

Tilmelding sker via link fra beskrivelsen af det enkelte kursus.

Hold dig opdateret

Du kan få direkte besked, når der kommer nye kurser ved at tilmelde dig her

På delt dobbeltværelse:

Hvis alle enkeltværelser på dit drømmekursus er udsolgte og det der er vigtigst for dig, er at komme på højskole, har du mulighed for at bestille delt dobbeltværelse som enkeltperson.
Det betyder, at du kommer til at dele værelse med en anden kursusdeltager af samme køn, som også har valgt at opleve kurset og møde nye mennesker.

KONKURRENCE

Deltag i konkurrencen om to billetter til koncert med

Patrick Dogan

3. februar 2023

Konkurrence

Højskolelivet

Vi er beliggende på Nordvestfyn. Med plads til 60 elever bliver intimiteten og nærværet de naturlige ankerpunkter i vores dagligdag. Vi møder hinanden med åbent sind og løftede pander. Vi giver plads til såvel hinandens uhæmmede videbegær og legesyge, som til hinandens behov for ro og fordybelse. Vi lever af og på et ubændigt ønske om at mødes og udfordre hinanden i et fordomsfrit og forventningsfuldt miljø.

Højskolelivet er i sin essens samliv. Dagen begynder og slutter i fællesskabet.

Når hanen galer, dynerne er blevet sparket af og morgenbadet er vel overstået, bevæger vi os sammen ned til morgenmaden. Ved morgensamlingen synger vi et par sange, hører en god historie og får dagens praktiske detaljer på plads. Med mad i maverne og sang i kroppen fordyber vi os i dagens program.

De daglige måltider er en vigtig del af det fælles liv på højskolen. Maden er ikke kun brændstof. Den skal nydes. Kursisterne præsenteres for et alsidigt køkken, hvor den daglige menu står på vegetar, såvel som kødretter.