fbpx

Weekendkursus Tinyhouse og raketovne

Hold dig varm til vinter for 0 kroner

Det som er oppe i tiden lige nu, er besparelser på varme, og det bliver et stort fokuspunkt på kurset. Både i form af isolering, men især den fantastiske raketovn, som med små pinde kan opvarme et rum i dit hus eller et helt tinyhouse. Raketovnen er en fantastisk opfindelse, som passer perfekt ind i dit tinyhouse.

I denne weekend bygger vi også en væg i et lille bitte tinyhouse, som man kunne forestille sig i fremtiden vil blive brugt som gæstehytte. Vi sætter reglar op og laver en forskalning, hvor vi putter vores bæredygtige isolering i. Vi monterer også et vindue. Til sidst pudser vi op med lerpuds.

Der er mange ting, som man kan give sig i kast med under navnet bæredygtigt byggeri. Men på Brenderup Højskole bestræber vi os på at gøre det så absolut bæredygtigt som muligt – i modsætning til konventionelt byggeri. Vi bruger hovedsageligt træ, halm, ler og så mange genbrugsmaterialer som muligt.

Udover det fagmæssige skal vi også lave andre ting, da vi er på en højskole. Vi skal lytte, synge, tage nye tanker ind og komme i kontakt med de andre kursister, som vi deler højskolen med. I skal selvfølgelig have godt arbejdstøj og gode arbejdssko med samt et par arbejdshandsker. Medbragt værktøj er på eget ansvar.

Program:

Fredag:
Aftensmad
Foredrag
Bålhygge

Lørdag:
Morgenmad
Tinyhouse-væg
Frokost
Lerpuds
Aftensmad
Aftenhygge med quiz

Søndag:
Morgenmad
Raketovn
Frokost
Afsked

Det praktiske

Pris:
1995,-

Tilmelding:

Tinyhouse og raketovne 2022

Vi bekræfter modtagelsen og sender bankoplysninger til indbetaling af kursusgebyret

Hvis du bliver forhindret:
Ved framelding op til 2 uger før kursusstart tilbagebetales tilmeldingsgebyr minus et administrationsgebyr på 300,-.
Ved framelding senere end 2 uger før kursusstart betales intet tilbage, hvorfor vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring.
Se evt. Europæiske rejseforsikring

Underviser

Martin Burlund – halmhus-bygger og ovnsætter
Udover at være kursusleder og underviser på Brenderup Højskole ved Martin en masse om tinyhouse, halm og ler. Han har bygget en række forskellige små huse og er Danmarks eneste certificerede halmhus-bygger. Er helt pjattet med ler og elsker at prædike raketmasseovnens velsignelser.

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder