fbpx

Yoga og det gode liv

30. april –  6. maj 2023

Tantra Yoga – en uge på Brenderup højskole

Denne uge skal vi bruge på at slappe af i hovedet og komme ned i kroppen. Vi skal lave yoga, som får dig ned i gear, giver dig et pusterum fra dagligdagen og du lærer øvelser du kan bruge til øget velvære i tiden fremover. Godt for din krop og befriende for dit sind.
Denne form for yoga kaldes også for meditation i bevægelse og du vil med lukkede øjne komme ind i dyb afslappet tilstand. Uden konkurrence, sammenligning eller præstation er der plads til at udforske dig selv og dit indre. Gennem åndedrætsøvelser og dybe stræk tillader du kroppen at blive stærk og smidig. Alle kan være med uanset erfaringsniveau.

Ugen vil desuden byde på bevidst bevægelse, dans, naturterapi, grounding, afspænding, tid til tanke, sauna, urtekundskab.

UGENS PROGRAM

Dag 1

Ankomst og indkvartering. Præsentation af deltagere, kursusledere og program

Dag 2

Første yogaklasse. Stille og roligt starter vi hver morgen med at mærke kroppen og være til stede med det der nu engang er.
Efter frokost skal vi lytte og bevæge os bevidst med gæstelærer og foredragsholder Djuro som hjælper mennesker med at give slip og komme til stede. Til igen at opnå styringen over fortællingen om sig selv og tillade deres oprigtige natur.

Dag 3
Sædvanlige morgen yoga og meditation.
Natur tur med terapeutiske øvelser, sankning, madlavning over bål, skovbadning.
Aftenen byder på Saunagus med udvalgte æteriske olier.

Dag 4
Yoga og urtekundskab
Vi får undervisning i at bruge planternes medicinske egenskaber. Kendskab til håndgribelige og enkle metoder til at balancere fysisk og psykisk sundhed.
Om aftenen skal vi naturligvis smage på urtebryk og højskolesynge ved bålet fængende flammer.

Dag 5
Yoga og teaterworkshop med skuespiller Marco Grimnitz.
Her eksperimentere vi med vores eget udtryk og leger med følelsernes udtryk.
Vi skal lave improvisation, grine og øve os i at give slip.

Dag 6
Yoga og refleksion.
Vi skal dagbogsskrive og disskutere, finde en vej fra lyst, tanke og illusion til faktiske hverdagshandlinger. Hvordan implementerer vi det lærte i vores liv?
Slutteligt fejrer vi kursets afslutning i fuldmånens skær med cacaoi og Benjamin Dunk som guide. En ceremoni hvor vejrtrækningsøvelser, trommerejse og dans i et smukt samsurium giver os et fast springbræt til at drage ud i næste kapitel af livets gang.

Dag 7
Yoga og pænt farvel.

Det Praktiske

Pris:
Dobbeltværelse 4995,-
Enkeltværelse 5495,-

Prisen er inkl. sengelinned og håndklæder

Tilmelding:

TILMELDING

Vi bekræfter modtagelsen og sender bankoplysninger til indbetaling af tilmeldingsgebyr på kr. 500,- pr. kursist. Når tilmeldingsgebyr er indbetalt, er du optaget på kurset. Senest 6 uger før kursusstart indbetales restbeløbet.

Hvis du bliver forhindret:
Ved framelding op til 6 uger før kursusstart tilbagebetales alt indbetalt minus tilmeldingsgebyr.
Ved framelding senere end 6 uger før kursusstart betales intet tilbage, hvorfor vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring. Se evt. Europæiske rejseforsikring.

Kursusleder: Kathrine Guldmann

 

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder