Strik

Kunsten at forny dit gamle strik
16. – 22. oktober 2022

På denne uges strikkekursus, skal vi sætte fokus på fornyelse af gammelt strik.
Vi sætter fokus på at bruge det strik, du allerede har i skabet, og som har ligget der lidt for længe uden at blive brugt.

Du vil få mulighed for at fordybe dig i strikkeverdens unikke tilgang til formgivning, farvelære, materialevalg og strikketeknikkernes mange muligheder.

Du skal klippe fra og strikke til, så du kan formgive helt nye designs til beklædning eller som tilbehør. Eller du kan ændre til større eller mindre størrelser.

 

 

Højskolelivet

Vi er beliggende på Nordvestfyn. Med plads til 60 elever bliver intimiteten og nærværet de naturlige ankerpunkter i vores dagligdag. Vi møder hinanden med åbent sind og løftede pander. Vi giver plads til såvel hinandens uhæmmede videbegær og legesyge, som til hinandens behov for ro og fordybelse. Vi lever af og på et ubændigt ønske om at mødes og udfordre hinanden i et fordomsfrit og forventningsfuldt miljø.

Højskolelivet er i sin essens samliv. Dagen begynder og slutter i fællesskabet.

​Når hanen galer, dynerne er blevet sparket af og morgenbadet er vel overstået, bevæger vi os sammen ned til morgenmaden. Ved morgensamlingen synger vi et par sange, hører en god historie og får dagens praktiske detaljer på plads. Med mad i maverne og sang i kroppen fordyber vi os i dagens program.

De daglige måltider er en vigtig del af det fælles liv på højskolen. Maden er ikke kun brændstof. Den skal nydes. Kursisterne præsenteres for et alsidigt køkken, hvor den daglige menu står på vegetar, såvel som kødretter.
I samme uge er der Filtekursus på højskolen. Morgensamlinger og aftenarrangementer er fælles for alle kurser.

 

Ugens undervisere

Mette Kirstine Larsen

Jeg er strikker på deltid og designer strik til kvinder og mænd. Jeg elsker at være kreativ og afprøve nye og gamle strikketeknikker i mine designs. Alt kan læres, det handler om at afprøve og øve sig.
Jeg lægger vægt på både proces og resultat.
Mette kan følges på profilen ”@hosLarsens” på instagram.

Jytte Pallisgaard

 

Det Praktiske

Pris:
4300 kr. i dobbeltværelse.
4800 kr. i enkeltværelse
​Prisen er inkl. sengelinned og håndklæder.

Tilmelding:
TILMELDING

vi bekræfter modtagelsen og sender bankoplysninger til indbetaling af tilmeldingsgebyr på kr. 500,- pr. kursist. Når tilmeldingsgebyr er indbetalt, er du optaget på kurset. Senest 6 uger før kursusstart indbetales restbeløbet.

Hvis du bliver forhindret:
Ved framelding op til 6 uger før kursusstart tilbagebetales alt indbetalt minus tilmeldingsgebyr.
Ved framelding senere end 6 uger før kursusstart betales intet tilbage, hvorfor vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring. Se evt. Europæiske rejseforsikring.

 

 

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder