Håndarbejdsugen 2023 Strik

Kunsten at forny dit gamle strik
15. – 21. oktober 2023

Tilmeldingen er endnu ikke åben, men her kan du læse om kurset, som det ser ud lige nu.
Programmet kan stadig nå at ændre sig, så hvis du vil have besked, år det er helt på plads og tilmeldingen åbner, kan du skrive dig på listen med kursusannoncering, som du finder på siden med overblikket over korte kurser.

På denne uges strikkekursus, skal vi sætte fokus på fornyelse af gammelt strik.
Vi sætter fokus på at bruge det strik, du allerede har i skabet, og som har ligget der lidt for længe uden at blive brugt.

Du vil få mulighed for at fordybe dig i strikkeverdens unikke tilgang til formgivning, farvelære, materialevalg og strikketeknikkernes mange muligheder.

Du skal klippe fra og strikke til, så du kan formgive helt nye designs til beklædning eller som tilbehør. Eller du kan ændre til større eller mindre størrelser.

– En del af Håndarbejdsugen 2023
Håndarbejdsugen er en uge hvor vidt forskellige mennesker, med kærlighed til håndarbejde mødes til en uge med Højskole, nye bekendtskaber og fordybelse i hvert sit emne på forskellige linjer.
I Håndarbejdsugen 2023 er linjerne Strik og Filt, samlet og fælles om det at være på højskole.
Du får en uge med netop dit fag og fælles højskoleoplevelser med alle de andre.

 

Højskolelivet

Vi er beliggende på Nordvestfyn. Med plads til 60 elever bliver intimiteten og nærværet de naturlige ankerpunkter i vores dagligdag. Vi møder hinanden med åbent sind og løftede pander. Vi giver plads til såvel hinandens uhæmmede videbegær og legesyge, som til hinandens behov for ro og fordybelse. Vi lever af og på et ubændigt ønske om at mødes og udfordre hinanden i et fordomsfrit og forventningsfuldt miljø.

Højskolelivet er i sin essens samliv. Dagen begynder og slutter i fællesskabet.

​Når hanen galer, dynerne er blevet sparket af og morgenbadet er vel overstået, bevæger vi os sammen ned til morgenmaden. Ved morgensamlingen synger vi et par sange, hører en god historie og får dagens praktiske detaljer på plads. Med mad i maverne og sang i kroppen fordyber vi os i dagens program.

De daglige måltider er en vigtig del af det fælles liv på højskolen. Maden er ikke kun brændstof. Den skal nydes. Kursisterne præsenteres for et alsidigt køkken, hvor den daglige menu står på vegetar, såvel som kødretter.
I samme uge er der Filtekursus på højskolen. Morgensamlinger og aftenarrangementer er fælles for alle kurser.

 

Ugens undervisere

Mette Kirstine Larsen

Jeg er strikker på deltid og designer strik til kvinder og mænd. Jeg elsker at være kreativ og afprøve nye og gamle strikketeknikker i mine designs. Alt kan læres, det handler om at afprøve og øve sig.
Jeg lægger vægt på både proces og resultat.
Mette kan følges på profilen ”@hosLarsens” på instagram.

Jytte Pallisgaard

 

Det Praktiske

Pris:
4995 kr. på dobbeltværelse
5495 kr. på enkeltværelse
​Sengelinned og håndklæde er inkluderet i prisen.

Tilmelding:

Tilmeldingen er endnu ikke åben

vi bekræfter modtagelsen og sender bankoplysninger til indbetaling af tilmeldingsgebyr på kr. 500,- pr. kursist. Når tilmeldingsgebyr er indbetalt, er du optaget på kurset. Senest 6 uger før kursusstart indbetales restbeløbet.

Hvis du bliver forhindret:
Ved framelding op til 6 uger før kursusstart tilbagebetales alt indbetalt minus tilmeldingsgebyr.
Ved framelding senere end 6 uger før kursusstart betales intet tilbage, hvorfor vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring. Se evt. Europæiske rejseforsikring.

 

 

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder