Stationvej 54, 5464 Brenderup

Familiehøjskole

For forældre, bedsteforældre og børn fra 6 år.
26. juni – 2. juli 2022

Der skal leges i vores store krohave og i vores kreative værksteder.
Vi skal på tur til strand og skov og vandre i det smukke, kuperede landskab langs Lillebælt på udkig efter krondyr og marsvin. – Hvis vejret er til det!
Vi skal lave bål og bålaktiviteter, synge og fortælle for store og små. I værkstederne er vi kreative inde og ude med spændende aktiviteter. Vi skal bl.a. male, snitte, save og skabe med genbrugsmaterialer.

Dette er bare et udpluk af, hvad vi vil byde på af aktiviteter på Brenderup Højskoles familieuge.

Vi vægter højt, at familierne er sammen om aktiviteterne, og at vi efter dagens udfordringer finder ro og rum til hygge og afslapning.

PROGRAM FOR UGEN

Søndag

Ankomst mellem kl. 16 og 17:30. Velkomst, sang og introduktion. Leg i haven og valg af værksteder.

Mandag

Morgensamling. Foredrag eller leg/motion i haven. Værksted A. Orienteringsløb for børn.
Gruppebillede.

Tirsdag

Morgensamling. Foredrag eller leg/motion i haven. Tur til stranden, hvor vi laver diverse aktiviteter i sandet og vandet. Fri leg.
Folkedans.

Morgensamling. Info om torsdagens tur på Lillebælt. Værksted B. Bålaften.

Torsdag

Udflugt på Lillebælt. Vi går langs kysten i det smukke kuperede terræn ved Middelfart for at se efter kronhjorte og marsvin. Cirkeldans.

Fredag

Morgensamling. Foredrag eller leg/motion i haven. Værksted A. Forberedelser til aftenens fest. Fernisering og herefter festmiddag.

Lørdag

Morgenmad. Morgensamling og evaluering. Fælles afsked med hinanden. Afrejse kl. 9.

Hent ugeprogrammet her

Kreative værksteder

To en halv dag står programmet på værksteder. I får mulighed for at vælge et værksted mandag/fredag og et andet værksted om onsdagen.
Vi opfordrer til at børn og voksne er sammen om værkstederne.

Værksteder mandag og fredag

Snitteværksted 1
Genbrugsdesign 1
Træværksted 1
Kunst 1

Værksteder onsdag

Snitteværksted 2
Genbrugsdesign 2
Kunst 2
Træværksted 2

Udflugt til Hindsgavl og Lillebælt

Udflugt til Hindsgavl halvøen med skøn natur med store skove, strande ved Lillebælt og alle de mange dyr der går og græsser. Vi vil gå tur og lege, og spise vores medbragte madpakker.

Pris:
3950 kr. for voksne
2000 kr. for børn
Sengelinned og håndklæde er inkluderet i prisen.
Børn overnatter på madrasser på gulvet

Klik på tilmeldingsknappen eller ring til os.

TILMELDING

Vi bekræfter modtagelsen og sender bankoplysninger til indbetaling af tilmeldingsgebyr på kr. 500,- pr. kursist. Når tilmeldingsgebyr er indbetalt, er du optaget på kurset. Senest 6 uger før kursusstart indbetales restbeløbet.

Ved framelding op til 6 uger før kursusstart tilbagebetales tilmeldingsgebyr minus et administrationsgebyr på 300,-.
Ved framelding senere end 6 uger før kursusstart betales intet tilbage, hvorfor vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring. Se evt. Europæiske rejseforsikring.

Kursusleder

Kursusleder Kirsten Svenningsen – Kirsten er til daglig underviser i Redesign på Brenderup Højskole.

dage

timer