Tilmeldingen til efteråret 2022 er åben.

Mød dig selv og hele verden på Brenderup Højskole. Bæredygtighed, byggeri, permakultur og redesign. Kunst og verdensmusik eller design smukke ting af genbrugsmateriale.

TIMELDINGEN ER ÅBEN

Forår i Brenderup - Sommer på Everest

Tag med til Nepal efter dit forårssemester. Oplev kulturen indefra og kom helt op i den tynde luft sammen med vores nepalesiske venner.

“Velkommen til
BRENDERUP HØJSKOLE.
Vi glæder os til at møde dig.”

Ole DedenrothForstander

På Brenderup Højskole har vi i bogstavelig forstand trukket verden ind i huset. Her kan du møde unge fra hele verden. Undervisningen bygger på denne forskellighed – eller lighed om du vil. Dit liv, dine interesser set i lyset af andres øjne. Det rykker ved dine fordomme, giver dig et nyt perspektiv og personlige kompetencer, der følger dig resten af livet.

Vi lever sammen, de måneder vi er på højskole. Vi spiser sammen, laver projekter sammen, tager på studietur og dagture sammen, inhalerer kultur sammen, fester sammen og bliver trætte sammen.

Bæredygtigt Byggeri

Global musik

Dansk sprog og kultur

Permakultur

Rejselinje Nepal

Re-design

Kunsthåndværk

Natur, krop og sundhed

International højskole

Vi inviterer elever fra hele verden.

Opbygning af venskaber

På tværs af landegrænser, kultur og sprog.

Personlig udvikling

Faglig fordybelse og undervisning.

Økologisk mad

Bæredygtighedsstrategi

Flygtninge på højskole

Hvad er det bedste ved Brenderup Højskole?

-Se hvad eleverne selv siger:

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os gerne.

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi ser frem til at høre fra dig!

Eleverne siger