Stadig pladser på forårssemesteret

Tilmeld dig nu og få bliv en del af et fantastisk forår  på Danmarks bedste højskole.

“Velkommen til
BRENDERUP HØJSKOLE.
Vi glæder os til at møde dig.”

På Brenderup Højskole har vi i bogstavelig forstand trukket verden ind i huset. Her kan du møde unge fra hele verden. Undervisningen bygger på denne forskellighed – eller lighed om du vil. Dit liv, dine interesser set i lyset af andres øjne. Det rykker ved dine fordomme, giver dig et nyt perspektiv og personlige kompetencer, der følger dig resten af livet.

Vi lever sammen, de måneder vi er på højskole. Vi spiser sammen, laver projekter sammen, tager på studietur og dagture sammen, inhalerer kultur sammen, fester sammen og bliver trætte sammen.

Bæredygtigt Byggeri

Natur, urter og dyrkning

Re-design

Global musik

Dansk sprog og kultur

Keramik

Mental og fysisk sundhed

Frivillig i Nepal

International højskole

Vi inviterer elever fra hele verden.

Opbygning af venskaber

På tværs af landegrænser, kultur og sprog.

Personlig udvikling

Faglig fordybelse og undervisning.

Økologisk mad

Bæredygtighedsstrategi

Flygtninge på højskole

Hvad er det bedste ved Brenderup Højskole?

-Se hvad eleverne selv siger:

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os gerne.

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi ser frem til at høre fra dig!

Eleverne siger